Laihdutuslääkkeet verkkovalmennuksessa

Suomen 1. painonpudotusohjelma verkossa, jossa laihdutuslääkkeet mukana!


Painoklinikan painonhallintalääkäri André Heikius on työskennellyt asiakkaiden kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Näiden vuosien aikana laihdutuslääkkeet ovat tulleet koko ajan yhä enemmän avuksi pysyvään elämäntapamuutokseen.


“Elämäntapamuutos on hankala yhdistää arjen haasteisiin, koska se vaatii huomiota ja aikaa - ja siksi olemme innoissamme tästä uudesta ohjelmasta, joka on todella helppo yhdistää omaan arkeen. Lisäksi on hienoa, että voimme tarjota ohjelmaan osallistujille lääkehoidon avuksi painonpudotukseen - heille, kenelle se soveltuu.” André Heikius kertoo.


Moni miettii tammikuussa laihdutuskuurin aloittamista ja lehdet on täynnä erilaisia pikadieettejä, joiden vaikutus ei usein ulotu tammikuuta pidemmälle. Kuitenkin vain neljännes yli 30 vuotiaista suomalaisista on normaalipainoisia, vaikka tarjolla on enemmän keinoja laihduttamiseen, kuin koskaan aiemmin. Lyhyet dieetit eivät siis ole ratkaisu suomalaisten ylipainoon.


“Tämä ei ole pikadieetti tai perinteinen verkkovalmennus, jossa keskitytään laskemaan kaloreita ja liikkumaan riittävästi. Tämä on pysyvä elämäntapamuutos, jossa saat painonhallinnan ammattilaiset tueksi laihdutukseen.” Ab LL International Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Hannula sanoo. “Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä Painoklinikan kanssa ja uskomme, että tämä ohjelma tulee mullistamaan verkkovalmennukset ja mikä tärkeintä - auttamaan monia ihmisiä pudottamaan painoa, pysyvästi!”

Hyvinvointiklinikka on osa Ab LL International Oy:n (LLI) liiketoimintaa. LLI vastaa Hyvinvointiklinikan lisäksi EasyFit ja LadyLine -ketjujen sekä Treenikaverit -fb-yhteisön toiminnasta. LLI:llä on 44 kuntosalia eri puolella Suomea ja se liikuttaa yli 70 000 suomalaista joka kuukausi.


Painoklinikka on suomalainen lääkärikeskus ja ylipainon hoidon asiantuntijayritys, joka tuottaa painonhallintaan liittyvien lääkäri- ja terveydenhuollon ammattilaisten etävastaanottopalveluja sekä ryhmäterapiapalveluja. Painoklinikka on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa painoterveyden kehittäjänä.

Vihdoinkin painonpudotusohjelma, jossa laihdut ilman rajoituksia ja dieettejä!

Suomen ensimmäinen painonpudotusohjelma, jossa lääketiede on laihdutuksen apuna.

Tutustu >>