TIETOA MEISTÄ

Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys-ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia audio-ohjattuja hyvinvointiohjelmia.

Hyvinvointiklinikka - hyvinvoinnin verkkopalvelut


Hyvinvointiklinikka tuottaa uuden ajan digitaalisia palveluita, jotka on helppo yhdistää kiireiseen arkeen. Palvelut tavoittavat asiakkaamme WhatsAppin välityksellä, kuunneltavassa muodossa.


Hyvinvointiklinikka on osa LLI:tä (Ab LL International Oy), joka on Suomen johtava hyvinvointialan toimija. LLI vastaa EasyFit ja LadyLine -kuntosaliketjujen sekä Treenikaverit -facebook yhteisön ja Hyvinvointiklinikan toiminnasta.


LLI:n missiona on mahdollistaa suomalaisille ihmisille parempi kunto, terveys ja hyvinvointi ja siksi oli luontevaa laajentaa palvelutarjontaa myös muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin, jolloin syntyi Hyvinvointiklinikka. Yhdistimme voimat mm. Painoklinikan painonhallinnan ammattilaisten sekä Äitiysliikunta-Akatemian kanssa, jotta voimme tarjota parhaat mahdolliset osaajat sekä uusimman tiedon hyvinvoinnin eri osa-alueista. Digiaika on tullut jäädäkseen ja mahdollistaa ketterän ja edullisen tavan viedä sekä osaajat että palvelut ihmisten lähelle.

​​​​​​​​​​​​​

Tulet positiivisesti yllättymään siitä, millä tavalla päätimme rakentaa Hyvinvointiklinikan verkkopalvelut. Meistä moni on ostanut verkosta erilaisia kursseja ja myös jättänyt ne kesken eri syistä. Ehkä palvelu ei ole ollut riittävän kiinnostava tempaamaan mukaan ruudun äärelle - tai materiaaliin tutustuminen on tuntunut liian työläältä.


Meidän verkkopalveluiden materiaalit ovat pääosin kuunneltavassa muodossa ja saat ne suoraan puhelimeesi, WhatsApp-viesteinä. Voit unohtaa salasanat ja videopankin loputtoman selaamisen, pistät vain kuulokkeet korviin ja klikkaat “play”.


Ohjelmat löytyvät myös verkkosivuilta, jos mieluummin käytät tietokonetta. Sinä päätät mikä toimii parhaiten!

Äänikirjat ja podcastit ovat nostaneet suosiotaan juuri siksi, että ruutuaika on kasvanut monilla meistä jo töiden vuoksi ihan tappiin. Kukapa haluaisi enää vapaa-ajalla istua tuijottamassa samaa ruutua?


Tutustu palveluihimme ja kerro, mitä pidit niistä. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi hyvinvoinnin digitaaliseen maailmaan!