TIETOA MEISTÄ

Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys-ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia audio-ohjattuja hyvinvointiohjelmia.

Hyvinvointiklinikka - hyvinvointia luureissa


Hyvinvointiklinikka tuottaa uuden ajan digitaalisia palveluita, jotka on helppo yhdistää kiireiseen arkeen.

Mottomme on - Hyvinvointia luureissa- Hyvinvointi kuuluu kaikille.

Tämä kuvastaa toimintatapaamme. Hyvinvointi- terveys- ja liikuntaohjelmat ovat audio-pohjaisia eli ne ovat kuunneltavassa muodossa. Voit laittaa vain luurit korville ja pääset asiantuntijoimme ja valmentajimme audio-ohjaukseen.​​​​​​​

Ohjelmat ovat tuottaneet terveys- ja liikunta-alan ammattilaiset. Tiimistämme löytyy mm. lääkäreitä, fysioterapeutteja, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, gynekologeja, ravitsemusterapeutteja ja personal trainereita. Kaikki asiantuntijamme tekevät myös käytännön työtä, vastaanottotoimintana ja asiantuntijoina. Saat siis takuulla ajankohtaista, ammattimaista ja kokenutta ohjausta.

Ja mikä parasta!

Ohjelma tulee sinulle helposti WhatsAppin välityksellä.

WhatsApp-viesti toimii samalla myös hyvänä muistuttajana, että on aika panostaa omaan hyvinvointiin kiireisen arjen keskellä. Toki ohjelmat löytyvät myös verkkosivuilta, jos mieluummin käytät tietokonetta. Sinä päätät mikä toimii parhaiten!
Hyvinvointiklinikka osaksi Sinunapteekkia

Uutisia

Lue lisää

Hyvinvointiklinikka on osa Sinunapteekkia, jonka omistajana toimii suomalainen yritys Finnserra Oy. Sinunapteekki on vuonna 2007 perustettu Suomen johtava hyvinvointi -ja luontaistuotteiden verkkokauppa, jonka osana digitaalisia hyvinvointiohjelmia tuottava Hyvinvointiklinikka toimii.

Teemme läheistä yhteistyötä Suomen Painoklinikan, Äitiysliikunta-Akatemian ja Juoksuklubin kanssa.

Painoklinikka on suomalainen lääkärikeskus, joka tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisten etävastaanottoja sinulle, jolla on painoindeksi eli BMI yli 25. Painoklinikan kanssa tuotamme yhdessä Viimeinen laihdutus -ohjelmaa ja Kevyt olo pätkäpaastolla -ohjelmaa.

Äitiysliikunta-akatemia® kouluttaa liikunta- ja terveysalan ammattilaisia äitiysliikunnan sekä naisten terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Koulutuksista vastaa kokenut terveydenhuollon moniammatillinen tiimi. Äitiysliikunta-Akatemian kanssa on tuotettu yhdessä Voimaa lantionpohjaan -ohjelma.

Juoksuklubin kanssa yhteistyössä tuotamme Kävellen kuntoon -ohjelmaa. Juoksuklubi tarjoaa juoksuvalmennusta kuunneltavien audiotreenien muodossa.