Viimeinen laihdutus BASIC

Audio-ohjattu painonhallinta ohjelma ja painonhallinnan ammattilaiset apunasi

Pohjautuu lääketieteen ja painonhallinnan tuoreimpaan tutkimustietoon

Viimeinen laihdutus ohjelma on Suomen ainoa oikea painonhallinnan ohjelma, joka pohjautuu lääketieteen tuoreimpaan tutkimustietoon, sekä Käypä hoito -suositukseen. Ohjelma on kehittetty terveydenhuollon ammattilaisten toimesta, joilla on erittäin laaja ymmärrys painonhallinnan haasteista ja niiden voittamisesta!

Saat yksilöllistä ohjausta lääkärin etävastaanotolla ja mahdollisuuden lihavuuden lääkehoitoon.

Saat 6 kuukauden ajan täysin uutta näkökulmaa painonhallintaan asiantuntijoiden laatimista podcasteista ja tehtävistä, jotka saavuttavat sinut kaksi kertaa viikossa WhatsAppin välityksellä.


Katso videolta painonhallintalääkäri André Heikiuksen terveiset miten Viimeinen laihdutus ohjelma palvelee sinua.

Painonhallinnan audio-ohjaus auttaa painonhallinnassa

Älä mieti yksin mitä tehdä, milloin ja miksi - anna meidän painonhallinnan asiantuntijoidemme auttaa sinua.

Lääkärin vastaanotto


Ohjelmaan sisältyy 30min etävastaanotto yhteistyössä Painoklinikan painonhallintalääkäreiden kanssa. Lääkäri arvioi halutessasi lääkehoidon sopivuuden sinulle avuksi painonpudotukseen.

Vastaanotolla keskitytään sinun henkilökohtaisiin painonhallinnan haasteisiin ja saat ohjausta pysyviin elintapamuutoksiin.


Audio-ohjaus 6 kuukauden ajan


Ohjelman aikana, eli 26 viikon ajan saat 2 kertaa viikossa terveydenhuollon ammattilaisten laatimat podcastit suoraan puhelimeesi WhatsAppin kautta. Podcastien avulla saavutat painonhallinnan pysyvään muutokseen tarvittavan säännöllisyyden.

Ohjelma ja podcastit ovat saatavilla Omat ohjelmat -sivulla oston jälkeen, jos et käytä WhatsAppia.

Me tarjoamme sinulla tutkitusti toimivat keinot ja painonhallinnan ammattilaisten ohjauksen pysyviin tuloksiin.

Viimeinen laihdutus on tehty yhteistyössä Painoklinikan asiantuntijalääkäreiden kanssa. Painoklinikka on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa ja painoterveyden kehittäjänä. Toiminta perustuu lääketieteeseen, tutkimustietoon ja terveydenhuollon ammattilaisten laajaan painonhallinnan osaamiseen.

Viimeinen laihdutus pian ostettavissa Sinunapteekin verkkokaupasta.​​​​​​​

Ei enää ihmedieettejä ja tiukkoja rajoituksia

Elintapojen pysyvä muutos ja painonhallinan tavoitteisiin pääsyyn ei sisällä ihmedieettejä, rankkoja urheilusuorituksia tai tiukkoja rajoituksia.

Saat lääkärin etävastaanotolta tukea ja mahdollisuuden lihavuuden lääkehoitoon

Viimeinen laihdutus -ohjelmaan osallistuessasi pääset painonhallintalääkärin etävastaanottolle kaksi kertaa.

Näissä tapaamisissa keskitytään sinun henkilökohtaisiin painonhallinnan haasteisiin. Vastaanotolla on mahdollisuus lihavuuden lääkehoidon arvioon ja aloitukseen osana ohjelmaa.Pysyvässä painonhallinnassa tarvitaan ammattilaisten ohjausta, vertaistukea, aikaa, tapojen muuttamista, joskus lisäapua lääkkeistä sekä ennen kaikkea armollista ja hyväksyvää suhdetta itseensä.

Ohjelman aikan pääset Painoklinikan lääkärin vastaanotolle. Heillä on tuhansien kohtaamisten tuoma kokemus ja ymmärrys siitä, kuinka painonhallinnan ongelmiin löydetään ratkaisu. Painoklinikan erikoisalaa on nimenomaan painonhallinta. He käyttävät paljon aikaa perehtyäkseen painonhallinnan tutkimuksiin, lääketieteeseen ja lisäävät jatkuvasti tietouttaan siitä miten pysyviä painonhallinnan tuloksia saadaan aikaiseksi. Vastaanotolla tulet taatusti kuulluksi painonhallinnan ongelmiesi kanssa.

"Olen auttanut tuhansia ihmisiä painonpudotuksessa. Elämäntapamuutos on hankalaa yhdistää arjen muihin haasteisiin. Tiedän, että löydämme siihen yhdessä oikeat keinot!"

André Heikius, ylilääkäri, Painoklinikka.fi​​​​​​​

Andrén Erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito sekä lihavuuden lääkehoito, turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.


Et jää yksin painonhallinnan kanssa

Saat henkilökohtaisen suunnitelman painonhallintalääkärin etävastaanotolta

Opit uutta audiona - silloin kun sinulle sopii

Saat 6 kuukauden asiantuntijoiden audio-ohjauksen WhatsAppiisi

Painonhallinnan asiantuntijat ohjaavat sinua oikeiden asioiden äärelle

Kun painon nousun taustalla olevia syitä ei tunnisteta eikä niiden tarkastelulle anneta aikaa, voi vääränlaiset uskomukset laihduttamisesta ja epätietoisuus oman painon nousun todellisista syistä estää tulosten saavuttamisen. Joskus näiden syiden selvittäminen voi jopa pelottaa. Ratkaisut ongelmiin ovat periaatteessa yksinkertaisia, mutta käytännössä niitä on vaikea nähdä omasta näkökulmasta. Asiantuntija -podcastit auttavat sinua näiden asioiden käsittelyssä ja painon pudotuksessa.

Lähetämme maanantaisin sinulle lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema asiantuntija -podcastin 26 viikon ajan.​​​​​​​ Voit kuunnella ohjelmaa silloin kun sinulle sopii ja palata tärkeiden aiheiden pariin yhä uudestaan!

Viimeinen laihdutus ohjelman asiantuntija Patrik Borg on vaikuttanut lihavuuden hoidon positiivisen työskentelytavan merkitykseen- maailmanlaajuisesti! Nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä tieto ja paljon muuta osana asiantuntijoiden ohjausta.

Podcasteissa kuulet Painoklinikan pitkänlinjan asiantuntijoita

André Heikius, Ylilääkäri

Erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito sekä lihavuuden lääkehoito, turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.

Emilia Huvinen, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Erityisosaamista on painonhallinta naisen elämän käännekohdissa.


Patrik Borg, Ravitsemusasiantuntija

Erityisosaamisena painonhallinnan ratkaisujen löytämiseen hyvinkin kimuranteissa syömiskäyttäytymisen ja hyvinvoinnin haasteissa. Myös urheilijoiden ja liikkujien painonhallintakysymykset ovat selkeä vahvuus.

Anu Tevanlinna, Psykologi

Erityisosaaminen on pysyvään elintapamuutokseen liittyvä psyykkinen työskentely, löytää keinoja ja mielentaitoja myönteiseen muutokseen.

Saat liikuttavat Viikonloppu -podcastit

Pääset kokeilemaan erilaisia lempeitä tapoja liikkua, rentoutua ja palautua. Löydät sinulle luontaisen tavan ottaa aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi.

Tapojen muuttaminen on vaikeaa, mutta meillä on apua tarjolla. Rentouttavat ja liikuttavat harjoitukset ovat osa pysyvää elintapamuutosta. Harjoitukset tuovat vastapainoa kiireiseen arkeen ja auttavat sisäistämään käytyjä asioita tehokkaasti.

Kuuden kuukauden ajan saat torstaisin Viikonloppu -podcastin, jossa tutustutaan erilaisiin tapoihin ottaa itselle aikaa rentoutumisen, meditaation tai sopivasti rasittavan liikunnan muodossa. Jokaisen audio-ohjelman ohjaa terveyden- ja hyvinvointialan ammattilainen.

Viimeinen laihdutus pian ostettavissa Sinunapteekin verkkokaupasta.

Ohjelma on saanut erinomaista palautetta sen audio-muotoisesta sisällöstä ja WhatsApp-viesteistä. Tämän avulla on helppo pysyä ohjelmassa mukana!

Haluatko enemmän terveitä elinvuosia?​​​​​​​

Viimeinen laihdutus audio -ohjemaan osallistumalla uskomme, että onnistut tavoitteissasi.

1. Sallivuus

Koska ohjelma ei perustu lyhyen tähtäimen pikavoittoihin, niin se ei myöskään perustu kieltämiselle ja dieeteille, vaan pienille muutoksille jokapäiväisessä elämässä. Tiedämme, ettei pysyviä muutoksia saavuteta muutamassa viikossa, vaan muutokseen tarvitaan aikaa. Matka muutokseen kuljetaan sinua kuunnellen ja kannustaen.

2. Ohjaus

Asiantuntijamme valmentavat sinut tekemään oman terveytesi kannalta kestäviä valintoja pysyvästi ja kokonaisvaltaisesti. Näin kehosi ja mielesi voi paremmin, sekä valmennuksen aikana että sen jälkeen. Tuemme sinua tehokkaasti, mutta turvallisesti.

3. Tieteellisyys

Ohjelma perustuu lääketieteen tuoreimpaan tutkimustietoon sekä terveydenhuollon ammattilaistemme laajaan painonhallinnan osaamiseen. Painoklinikka.fi on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa painoterveyden kehittäjänä.

Tutkimusten mukaan pysyvä painonpudotus onnistuu todennäköisimmin terveydenhuollon ammattilaisten avulla.

Kyseessä ei ole pikadieetti tai perinteinen verkkovalmennus. Ohjelma ei sisällä tiukkoja dieettejä tai raskaita liikuntaohjelmia.

Ohjelma ja sen kesto (6kk) on suunniteltu niin, että muutokset tulevat osaksi elämääsi - pysyvästi.

Meillä on sinulle toimiva suunnitelma,toteutetaan se!

Kyllä, haluan mukaan Viimeinen laihdutus -ohjelmaan ja aloittaa elintapamuutoksen!

​​​​​​​

Ovh 399€ sis. 6 kk audio-ohjelman ja painonhallintalääkärin etävastaanotto

Tee paras päätös nyt ja lähde mukaan kohti terveempiä vuosia!Viimeinen laihdutus -ohjelmaan osallistuneiden ajatuksia