Hyvinvointia luureissa -podcast

"Paranna suorituskykyä, nauti treenistä ja palaudu paremmin hengityksen avulla!"

​​​​​​​Podcast vieraana Aulis Kärkkäinen

Paranna suorituskykyä, nauti treenistä ja palaudu paremmin hengityksen avulla!

Tiesitkö, että hengityslihaksia voi vahvistaa säännöllisellä harjoittelulla? Kuuntele podcastista, kuinka hengityksen avulla voidaan parantaa suorituskykyä - ja mitä hyötyjä oikeanlaisesta hengitystekniikasta on. Hyvinvointiklinikan haastattelussa hengitystutkija, keksijä ja yrittäjä Aulis Kärkkäinen Wellolta.


Hengitä paremmin - voi paremmin!

WellO2 on Suomessa kehitetty ainutlaatuinen lääkkeetön hengityshyvinvointilaite, joka hyödyntää Nordic Breathing-metodia. Metodissa yhdistyy höyryhengitys sekä hengityslihasten vastusharjoittelu. Se tukee yleistä hyvinvointia vahvistamalla hengityslihaksia ja puhdistamalla keuhkoja sekä limakalvoja.

WellO2 on suunniteltu helpottamaan hengitystäsi ja parantamaan jokapäiväistä hyvinvointiasi. WellO2:n ovat kehittäneet terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat. Innovatiivinen ratkaisu yhdistää uusimman tieteellisen tutkimuksen ja tekniset innovaatiot, monipuoliseksi lääkkeettömäksi hengitysterveyden hoidon ja ylläpidon välineeksi. Sitä käyttää yli 100 000 ihmistä ympäri maailman!

Maailman ensimmäiseltä hengitystietouteen liittyvältä mediasivustolta löydät lisää infoa: www.nordicbreathing.com​​​​​​​