Hyvinvointia luureissa -podcastit

Hyvinvointi alkaa korvien välistä!

Tervetuloa podcastien pariin - Hyvinvointi alkaa korvien välistä

Hyvinvointia luureissa-podcastit on tehty yhdessä Hyvinvointiklinikan ja vierailevien asiantuntijoiden kanssa. Podcastit ovat arjen rytmiisi sopivia, helposti ja nopeasti kuunneltavia, kuitenkin täynnä tärkeää tietoa hyvinvointisi edistämiseksi.

Hyvinvointia päivääsi, kuuntele Hyvinvointia luureissa-podcast!

Hyvinvointiklinikan tiimi

JAKSO 1:

Auttaako lääkkeet laihtumaan ja onko niiden avulla turvallista pudottaa painoa?

Painonhallintalääkäri André Heikius kertoo tässä podcastissa kuinka uudet laihdutuslääkkeet ovat mullistanet painonhallinnan. Kenelle lääkkeet sopivat ja miten suuri vaikutus niillä on elämäntapamuutokseen.


Kuuntele podcast

JAKSO 2:

Mistä osa-alueista hyvinvointi koostuu - ja miten niihin voi itse vaikuttaa?

Nyt jutellaan hyvinvoinnin rakennuspalikoista - fyysisestä, älyllisestä ja emotionaalisesta hyvinvoinnista. Tunnistatko millaiset uskomukset ohjaavat valintojasi? Miten taloudellinen tilanne vaikuttaa hyvinvointiin ja riittääkö sosiaalinen media tyydyttämään sosiaaliset tarpeet? Podcastin vieraana Valmentamon perustaja ja toimitusjohtaja Anne Karilahti.


Kuuntele podcast

​​​​​​​

JAKSO 3:

Sopiiko pätkäpaasto painonpudotukseen ja mitkä ovat pätkäpaaston terveyshyödyt?

Kaipaatko tehokasta tapaa pudottaa painoa ja edistää omaa terveyttäsi?
Tässä podcastissa painonhallintalääkäri Andre Heikius kertoo pätkäpaaston terveyshyödyistä sekä pätkäpaastosta painonpudotuksessa.


Kuuntele podcast

JAKSO 4:

Laiskottaako lähteä lenkille? Ei ole lenkkikaveria?

Ei huolta! Laita lenkkarit jalkaan ja kuulokkeet korville, koska tässä podcastissä kuulet helpon ohjatun kävelytreenin. Luvassa on 20 minuutin yhteinen kävelylenkki Maijan ja Saijan kanssa, sisältäen alku- ja loppuverryttelyt sekä pieniä spurtteja.

Kokeile uutta tapaa treenata audio-ohjatusti!


Kuuntele podcast

JAKSO 5:

Hengitä helpommin - voi paremmin!

Tiedätkö mikä on oikea tapa hengittää? Sairaanhoitaja ja hengityksen asiantuntija Katri Lindberg Wellolta kertoo podcastissa miten hengityksen avulla voi parantaa hyvinvointia. Kuuntele ja ota vinkit heti käyttöösi!


Kuuntele podcast

JAKSO 6:

Tiedätkö missä kunnossa lantionpohjalihaksesi ovat?

Tiedätkö ovatko lantionpohjalihaksesi laiskistuneet vai tiukassa kunnossa? Mistä sen tietää ja onko "tiukka kunto" aina se mitä tavoitellaan? Lantionpohjan fysioterapeutti Sofia Lahtinen Äitiysliikunta-Akatemialta avaa meille podcastissa lantionpohjan salaisuuksia.


Kuuntele podcast

JAKSO 7:

Paranna suorituskykyä, nauti treenistä ja palaudu paremmin hengityksen avulla!

Tiesitkö, että hengityslihaksia vahvistaa säännöllisellä harjoittelulla? Mitä hyötyjä oikeanlaisesta hengitystekniikasta on? Tässä podcastista käydään läpi, kuinka hengityksen avulla voidaan parantaa suorituskykyä - jolloin nautit ja palaudut treenistä paremmin. Haastattelussa hengitystutkija, keksijä ja yrittäjä Aulis Kärkkäinen Wellolta.


Kuuntele podcast

JAKSO 8:

Näin otat huomioon lantionpohjan kuntosaliharjoittelussa. Lisäksi tarjolla vinkkejä kuinka helposti vahvistat lantionpohjaa muun treenin yhteydessä. Podcastissa asiantuntijana Lantionpohjanfysioterapeutti Aino Silvast , joka on työskennellyt lantionpohjan parissa jo pitkään. Kokemusta löytyy vahvasti liikunnan puoleltakin ja Aino pitää vuodessa useita Äitiysvalmennus ryhmiä, joissa erityisessä tarkastelussa on lantionpohja.


Kuuntele podcast