Hyvinvointia luureissa -podcastit

Hyvinvointi alkaa korvien välistä!

Tervetuloa podcastien pariin - Hyvinvointi alkaa korvien välistä

Hyvinvointia luureissa-podcastit on tehty yhdessä Hyvinvointiklinikan ja vierailevien asiantuntijoiden kanssa. Podcastit ovat arjen rytmiisi sopivia, helposti ja nopeasti kuunneltavia, kuitenkin täynnä tärkeää tietoa hyvinvointisi edistämiseksi.

Hyvinvointia päivääsi, kuuntele Hyvinvointia luureissa-podcast!

Hyvinvointiklinikan tiimi

JAKSO 1:

Tiedätkö missä kunnossa lantionpohjalihaksesi ovat?!

Tiedätkö ovatko lantionpohjalihaksesi laiskistuneet vai tiukassa kunnossa? Mistä sen tietää ja onko "tiukka kunto" aina se mitä tavoitellaan? Lantionpohjan fysioterapeutti Sofia Lahtinen Äitiysliikunta-Akatemialta avaa meille podcastissa lantionpohjan salaisuuksia.

Kuuntele poodcast >>


JAKSO 2:

Paranna suorituskykyä, nauti treeneistä ja palaudu paremmin hengityksen avulla!

Tiesitkö, että hengityslihaksia voi vahvistaa säännöllisellä harjoittelulla? Kuuntele podcastista, kuinka hengityksen avulla voidaan parantaa suorituskykyä - ja mitä hyötyjä oikeanlaisesta hengitystekniikka tuo. Hyvinvointiklinikan haastattelussa hengitystutkija, keksijä ja yrittäjä Aulis Kärkkäinen Wellolta.

Kuuntele poodcast >>

Kuuntele podcast >>

JAKSO 3:

Auttaako lääkkeet laihtumaan ja onko niiden avulla turvallista pudottaa painoa?

Painonhallintalääkäri André Heikius kertoo tässä podcastissa kuinka uudet laihdutuslääkkeet ovat mullistanet painonhallinnan. Kenelle lääkkeet sopivat ja miten suuri vaikutus niillä on elämäntapamuutokseen.

Kuuntele poodcast >>