Viimeinen laihdutus

Vihdoinkin painonpudotusohjelma, jossa laihdut ilman rajoituksia tai dieettejä - huippuammattilaisten avulla.

​​​​​​​RYHMÄ ALKAA MAALISKUUSSA!

SEURAAVA RYHMÄ ALOITTAA MAALISKUUSSA, VARAA PAIKKASI NYT ENNAKKOHINTAAN!

Oletko ostanut jo ohjelman?


Haluatko lopettaa jatkuvan laihduttamisen? Me autamme sinua!

Suomen ensimmäinen painonpudotusohjelma, jossa lääketiede on laihdutuksen apuna. ​​​​​​​Lähde painonhallintalääkäri Andrè Heikiuksen ja ravitsemustieteilijä Patrik Borgin johtamalle viimeiselle laihdutusmatkallesi. Ohjelman aikana saat mm. painonhallintalääkärin henkilökohtaisen etävastaanoton, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden lääkehoitoon.

Painonhallinnan asiantuntijoiden neuvot ja ohjeet tulevat sinulle WhatsAppin välityksellä, helposti kuunneltavassa podcast-muodossa.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

6kk:n ohjelma sisältää:

  • Painonhallintalääkärin etävastaanoton, 20min, jossa on mahdollisuus saada arvio lihavuuslääkityksen soveltuvuudesta sekä lääkemääräys hoidon aloittamiseksi.


  • 22 innostavaa podcastia, joissa painonhallintalääkäri André Heikius ja muut painonhallintaan erikoistuneet terveydenhuollon ammattilaiset, kuten naistentautien erikoislääkäri, ravitsemus- ja psykoterapeutti, auttavat sinua kohti kevyempää oloa helpolla ja mukavalla tavalla.​​​​​​​


  • 5 live-webinaaria, jossa käsitellään ajankohtaisia kysymyksiä. Asiantuntijoina painonhallinnan asiantuntijat.


  • 15 audio-ohjattua painonhallintaa ja rentoutumista tukevaa harjoitusta, jotka sisältävät esimerkiksi äänimaljarentoutusta, kasvojoogaa, ohjattua meditaatioa tai lempeää lihaskuntotreeniä.. Voit itse valita, mikä näistä houkuttelee juuri nyt - ja milloin haluat osallistua!​​​​​​​


  • 26 inspiroivaa, helppoa ja terveellistä reseptiä, joista loihdit koko perheelle sopivia aterioita.


Viimeinen laihdutus ohjelman avulla:


1. Löydät tasapainoisen ja terveen ruokasuhteen ja Sinulle sopivan painon

2. Inspiroidut syömään hyvin ja terveellisesti

3. Jaksat ja voit paremmin

4. Opit ottamaan aikaa itsellesi ja nauttimaan rentouttavista harjoituksista

5. Osaat hyödyntää tutkittua lääketieteellistä tietoa omassa painonpudotuksessa

6. Mahdollisella lääkärinvastaanotolla saat tueksi myös henkilökohtaisen lääketieteellisen hoitosuunnitelman ja luotettavaa tietoa vaihtoehdoista


Haluatko vihdoinkin kirjoittaa oman tarinasi uudelleen ja nauttia elämästä enemmän?

​​​​​​​


"Olen auttanut tuhansia ihmisiä painonpudotuksessa. Elämäntapamuutos on joskus hankalaa yhdistää arjen muihin haasteisiin. Tiedän, että löydämme siihen yhdessä oikeat keinot!"

André Heikius, ylilääkäri, Painoklinikka.fi


VIIMEINEN LAIHDUTUS -OHJELMA ALKAA 27.3.2023

NOPEAN VARAAJAN ETUNA 70€ ALENNUS OHJELMASTA!

ENNAKKOHINTA 329€ (ovh.399€),

KÄYTÄ KOODIA: WEBHVK, niin saat alennuksen!

Hinta sisältää lääkärin etäkonsultaation.

Ohjelman voi maksaa myös Epassilla."Tiedän kyllä miten laihduttaa, mutta...

Tässä on lause jonka kuulen usein. Laihtua voi syömällä sen verran kuin haluaa, nauttimalla ruuasta ja stressaamatta.

Itse asiassa se pitää tehdä niin."

Patrik Borg, Ravitsemusasiantuntija ja painonhallinan tutkija, Painoklinikka.fi

​​​​​​​

Hyvästä ruoasta pitää nauttia!

Liian tiukka ruokavalio johtaa usein lieveilmiöihin, kuten makeanhimoon tai ylenpalttiseen iltasyömiseen. Siksi kaloreiden laskeminen ja "omien herkkuruokien" totaalikieltäminen, aiheuttaa usein aivan päinvastaisia vaikutuksia, kuin mitä halutaan.

Ratkaisut ongelmiin ovat periaatteessa yksinkertaisia, mutta käytännössä niitä on vaikea nähdä omasta näkökulmasta. Painon nousun taustalla olevia syitä on monia ja vääränlaiset ruokailutottumukset ovat yleensä vain seuraus, jonka juurisyy on hoidettavissa - kun se vain tunnistetaan.

Tässä ohjelmassa keskitymme löytämään syyt painonnousuun ja keinot niiden muuttamiseen voimavaraksi!

”Syö vähemmän ja liiku enemmän” on ehkä kamalin ja toimimattomin neuvo, jonka painonhallinnan kanssa kamppailevalle voi antaa!

Tarvitaan tukea, elintapojen muuttamista, joskus myös lisäapua lääkkeistä sekä ennen kaikkea armollista ja hyväksyvää suhdetta itseensä.

Emilia Huvinen, Gynekologi, lääketieteen tohtori, Painoklinikka.fi

​​​​​​​Miksi osallistua?


Painonhallintalääkärin ohjeet ja apu (sis. henkilökohtaisen arvion lääkehoidon soveltuvuudesta ja mahdollinen lääkemäärys hoidon aloittamiseksi)

Ylipainon syyt ovat moninaiset ja niitä on usein yksin vaikea hahmottaa. Lääkärimme tapaa sinut henkilökohtaisesti ohjelman aikana ja antaa neuvoja sekä hoitosuosituksia tarvittaessa.

Moniammatillinen tiimi tukenasi

Ohjelman aikana käsittelemme asiantuntijoiden kanssa mm. tunnesyömisen taustalla olevia mekanismeja, hormonaalisia vaikutuksia painonhallintaan sekä stressin ja ylipainon yhteyttä. Lisäksi kuukausittain pidettävät live-webinaarit antavat vastauksia mieltäsi askarruttaviin aiheisiin.

Helppo yhdistää arkeen

Saat viikon podcastin ja harjoitukset WhatsApp-viestillä, jolloin voit kuunnella ne helposti vaikka arkiaskareiden ohessa. Laita siis vain luurit korville ja nauti ohjelmasta!​​​​​​​

Motivaatiota, inspiraatiota ja uudenlaista terveempää elämää

Elämäntapamuutos kuulostaa usein raskaalle toteuttaa, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Painonhallinnan ammattilaiset tietävät painonpudotuksen haasteet ja kannustavat sinua matkallasi kohti omia tavoitteitasi. Lisäksi haluamme inspiroida sinua maukkailla ja terveellisillä resepteillä, joista on helppo muokata koko perheelle sopivia aterioita.​​​​​​​

Inspiroidu maukkaista ja terveellisistä resepteistä!


Suunnittelimme yhdessä painonhallinnan asiantuntijoiden ja Ruokaboksin kanssa sinulle sopivia ruokaohjeita arkiruokailuun. Miltä kuulostaisi esimerkiksi herkullinen ja mausteinen uunilohi, lohkoperunoiden ja salaatin kera? Tai itsetehdyt rapeaksi paistetut pinaattiletut puolukkahillolla?

Ohjelman aikana löydät uusia herkullisia makuyhdistelmiä ja löydät itsellesi sopivan ruokasuhteen. Nautitaan hyvästä ruuasta ilman syyllisyyttä!

BBQ-paahdettua uunilohta, lohkoperunoita ja salaattia


Moniammatillinen painonhallinnan tiimi - mahdollisuus yhdistää myös lihavuuden lääkehoito


Tämän ohjelman on Sinulle suunnitellut Painoklinikan asiantuntijatiimi. Painoklinikka on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa sekä painoterveyden kehittäjänä. Toiminta perustuu lääketieteeseen, tutkimustietoon sekä terveydenhuollon ammattilaisten laajaan painonhallinnan osaamiseen. Olemme auttaneet tuhansia suomalaisia pudottamaan painoa ja voimaan paremmin ja haluamme auttaa myös Sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Viimeinen laihdutus -ohjelmaan sisältyy painonhallintalääkärin etävastaanottoaika, jossa arvioidaan soveltuuko lihavuuden lääkehoito Sinulle tueksi laihduttamiseen.​​​​​​​

​​​​​​​

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ohjelmaan!


André Heikius

Ylilääkäri, painonhallintalääkäri, jonka erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito (myös lihavuuden lääkehoito), turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.

Patrik Borg

Ravitsemusasiantuntija ja painonhallinnan tutkija, joka on merkittävästi vaikuttanut siihen, että lihavuuden hoidossa ymmärretään joustavien ajatusmallien, kehon kuuntelun ja sallivan puheen merkitys.

Emilia Huvinen

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori, jonka erityisosaamista on painonhallinta naisen elämän erilaisisa käännekohdissa.

Anu Tevanlinna

Psykologi, jonka erityisosaamisena on pysyvään elämäntapamuutokseen liittyvä psyykkinen työskentely.


Verkko-ohjelma suoraan puhelimeesi

Oletko kokeillut verkon välityksellä olevia kursseja, jotka ovat alkuinnostuksen jälkeen jääneet kesken?


Nyt sinun ei tarvitse muistaa tunnuksia tai istua ruudun ääressä

Saat ohjeet WhatsApp -viestillä suoraan puhelimeesi ja ne tulevat helposti kuunneltavassa, podcast -muodossa, jolloin voit kuunnella ne silloin kun sinulle sopii - esim. työmatkan aikana tai kotitöitä tehdessä. Sinun ei myöskään tarvitse istua koneen ääressä, vaan voit laittaa luurit korviin ja annat meidän kuljettaa sinua eteenpäin, kohti omia tavoitteitasi - olkoon se sitten uusi vaatekoko tai parempi elämänlaatu!

​​​​​​​


Kyllä, haluan mukaan Viimeinen laihdutus -ohjelmaan!

OHJELMA ALKAA 27.3.2023

ENNAKKOHINTA 329€ (ovh.399€),

KÄYTÄ KOODIA: WEBHVK, niin saat alennuksen!

Ohjelma on käytössäsi 9kk ohjelman aloituspäivästä alkaen.

Ohjelman voi maksaa myös Epassilla!​​​​​​​