Viimeinen laihdutus

Pysyvä elämäntapamuutos, jossa painonhallinnan ammattilaiset ja lääketiede apunasi

Audio-ohjattu painonpudotusohjelma + 100 ensimmäiselle lääkärin vastaanottoaika

Lokakuussa aloittaville 100 ensimmäiselle ostajalle painonhallintalääkärin etävastaanotto (arvo 120€) ja arvion lääkehoidon soveltuvuudesta painonpudotukseen.

Viimeinen laihdutus on 6kk mittainen elämäntapamuutos-ohjelma, jossa saat kokeneet painonhallinnan ammattilaiset ja lääketieteen avuksesi. Tule mukaan, niin löydetään keinot pysyvään painonpudotukseen.

Suuren suosion saanut ohjelma alkaa seuraavan kerran lokakuussa 23.10.2023. Otamme vain rajatun määrän osallistujia etälääkärin henkilökohtaisen ajan vuoksi. Paikat täyttyvät nopeasti. ​​​​​​​​​​​​​​


Painonhallinnan asiantuntijoiden neuvot ja ohjeet tulevat sinulle WhatsAppin välityksellä, helposti kuunneltavassa podcast-muodossa.​​​​​​​​​​​​​​

Vuoden viimeinen ryhmä alkaa 23.10.2023 - Ilmoittaudu mukaan!

Lue Viimeinen laihdutus -ohjelmaan osallistuneiden ajatuksia ohjelmasta ja painonhallinnasta. Kiitos Leena ja Margit, kun olette uskaltaneet kertoa tarinanne.

Asiakkaan kynästä

"Kun ihminen vapautuu syyllisyyden, häpeän ja arvottomuuden tunteista, hän alkaa rakastaa itseään ja häneen syttyy sisäinen hehku." - Leena

Lue lisää

Asiakkaan kynästä

Viimeinen laihdutus -ohjelma voisi yhtä hyvin olla nimeltään Ensimmäinen laihdutus - niin suuri ero kaikkeen aiemmin laihdutukseen liittyvään on ollut! Tutustu Margitin tarinaan.

Lue lisää

”Syö vähemmän ja liiku enemmän” on ehkä kamalin ja toimimattomin neuvo, jonka painonhallinnan kanssa kamppailevalle voi antaa!

Tarvitaan tukea, elintapojen muuttamista, joskus myös lisäapua lääkkeistä sekä ennen kaikkea armollista ja hyväksyvää suhdetta itseensä.

Emilia Huvinen, Gynekologi, lääketieteen tohtori, Painoklinikka.fi​​​​​​​

Viimeinen laihdutus ohjelman ja Hyvinvointiklinikan asiantuntija, gynekologi Emilia Huvinen. Katsoo eteenpäin ja hymyilee.

Emilian erityisosaamista on painonhallinta naisen elämän käännekohdissa.

Ohjelma alkaa 23.10.2023

ovh. 399€ – sisältää lääkärin etävastaanottojan ja 6kk ohjelman.

Viimeinen laihdutus ohjelmasta saat

Painonhallintalääkärin henkilökohtaiset neuvot

Asiantuntijoiden avun painonhallinnan haasteiden voittamiseen

Terveen ruokasuhteen ja löydät sinulle sopivan painon

Audio-ohjauksen ja lääketieteen parhaat puolet

Painonhallinnan edelläkävijät - sinua varten!

Viimeinen laihdutus ohjelman on suunnitellut Painoklinikan asiantuntijatiimi. Kyseessä on 1. painonpudotusohjelma, jossa lääketiede on laihdutuksen apuna. ​​​​​​

Painoklinikka on todellinen suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa ja painoterveyden kehittäjänä. Toiminta perustuu lääketieteeseen, tutkimustietoon ja terveydenhuollon ammattilaisten laajaan painonhallinnan osaamiseen. Painoklinikan asiantuntijat ovat auttaneet tuhansia suomalaisia pudottamaan painoa ja voimaan paremmin, nyt on sinun vuorosi!

Viimeinen laihdutus ohjelman asiantuntija Ylilääkäri André Heikius. Seisoo kuvassa lääkärintakki päällä ja läppäri kädessä.

André Heikius​​​​​​​

Ylilääkäri, painonhallintalääkäri

Viimeinen laihdutus ohjelman ja Hyvinvointiklinikan asiantuntija, gynekologi Emilia Huvinen. Katsoo eteenpäin ja hymyilee.

Emilia Huvinen Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori


Viimeinen laihdutus ohjelman ja Hyvinvointiklinikan asiantuntija Patrik Borg, katsoo eteenpäin ja hymyilee hillitysti.

Patrik Borg

Ravitsemusasiantuntija ja painonhallinnan tutkija​​​​​​​

Viimeinen laihdutus ohjelman ja hyvinvointiklinikan asiantuntija Anu Tevanlinna, katsoo eteenpäin ja hymyilee.

Anu Tevanlinna

Psykologi


Painonhallinnan ammattilaiset apuna

"Minulle oli etälääkärin vastaanotto tarpeen. Lääkityksestä oli ollutkin jo työterveyslääkärin kanssa puhetta, mutta tuli itselle sellainen tunne, että nimenomaan asiantuntijuutta kaipasin. Ja sain."

Pilottiryhmä 01/23 palaute- viikko 9

Pysyvä muutos on mahdollinen

Elämäntapamuutos on vaikea yhdistää arjen haasteisiin, koska se vaatii huomiota ja aikaa. Mikäli ylipaino on tullut vuosien saatossa sitä ei saa pois muutamassa viikossa.

Kyseessä ei ole pikadieetti tai perinteinen verkkovalmennus, jossa keskitytään laskemaan kaloreita ja liikkumaan riittävästi. Viimeinen laihdutus ohjelma on suunniteltu niin, että saat sen helposti osaksi arkeasi ilman rajoituksia ja uhrauksia.

Viimeinen laihdutus on ajallisesti 6 kuukautta kestävä, kattava kokonaisuus oman painonhallinnan alkulähteille, jossa ne todelliset muutokset tehdään.

Rakenna ruokasuhteesi uusiksi

Liian tiukka ruokavalio johtaa usein lieveilmiöihin, kuten makeanhimoon tai ylenpalttiseen iltasyömiseen. Siksi kaloreiden laskeminen ja "omien herkkuruokien" totaalikieltäminen, aiheuttaa päinvastaisia vaikutuksia, kuin mitä halutaan.

Ratkaisut ongelmiin ovat periaatteessa yksinkertaisia, mutta käytännössä niitä on vaikea nähdä omasta näkökulmasta. Painon nousun taustalla olevia syitä on monia ja vääränlaiset ruokailutottumukset ovat yleensä vain seuraus, jonka juurisyy on hoidettavissa - kun se vain tunnistetaan.

Tässä ohjelmassa keskitymme löytämään syyt painonnousuun ja keinot niiden muuttamiseen voimavaraksi!

"Tiedän kyllä miten laihduttaa, mutta..."

Tässä on lause jonka kuulen usein. Laihtua voi syömällä sen verran kuin haluaa, nauttimalla ruuasta ja stressaamatta. Itse asiassa se tulee tehdä niin.

Patrik Borg, Ravitsemusasiantuntija ja painonhallinan tutkija, Painoklinikka.fi

​​​​​​​​​​​​​​

Viimeinen laihdutus ohjelman ja Hyvinvointiklinikan asiantuntija Patrik Borg, katsoo eteenpäin ja hymyilee hillitysti.

Patrik on merkittävästi vaikuttanut siihen, että lihavuuden hoidossa ymmärretään joustavien ajatusmallien, kehon kuuntelun ja sallivan puheen merkitys.

Viimeinen laihdutus ohjelmasta sanottua

"Olen kyllä kokenut tämän ohjelman todella hyväksi ja toimivaksi. Se, että ei heti lähdetä jollekin dieetille ja keskitytä vain kaloreihin ym. on jotain aivan erilaista!

Kuuntelen noita Podcasteja uudelleen ja uudelleen, koska niissä on niin valtavan hyvää asiaa. Itselle on kyllä kirkastunut mihin aikaisemmat laihdutukset ovat johtaneet ja minkä suunnan haluan nyt ottaa! :)

Vaikka kiloja ei ole vielä pudonnut, olo on jo kevyempi. Panostan nyt ateriarytmiin ja palautumiseen. Aloitin myös pari viikkoa sitten suolistohormonin ja vaikka se on pieni annos tunnen, että kylläisyyden tunnistaminen on jo parantunut."

Pilottiryhmä 01/23 palaute- viikko 7

23.10. Vuoden viimeinen ryhmä -varmista paikkasi nyt!

Sisältää 6 kuukautta kestävän audio-ohjelman + 100 ensimmäiselle osallistujalle henkilökohtaisen painonhallintalääkärin etävastaanottoajan.

ovh. 399€ - voit maksaa e-passilla ja smartumilla!

Haluatko kuulla ohjelmaan osallistuneiden ajatuksia Viimeinen laihdutus -ohjelmasta? Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin!

"Olen auttanut tuhansia ihmisiä painonpudotuksessa. Elämäntapamuutos on hankalaa yhdistää arjen muihin haasteisiin. Tiedän, että löydämme siihen yhdessä oikeat keinot!"

André Heikius, ylilääkäri, Painoklinikka.fi​​​​​​​


Viimeinen laihdutus ohjelman asiantuntija Ylilääkäri André Heikius. Seisoo kuvassa lääkärintakki päällä ja läppäri kädessä.

Andrén Erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito sekä lihavuuden lääkehoito, turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.

Asiantuntija -podcastit painonhallintalääkärin johdolla

Saat runsaasti tietoa eri painonhallintaan liittyvistä teemoista, jotka auttavat sinua löytämään syyt painonnousuun ja keinot niiden muuttamiseen voimavaraksi!

​​​​​​​Aiheita ovat esimerkiksi tunnesyömisen taustalla olevat mekanismit, hormonaalinen vaikutus painonhallintaan sekä stressin ja ylipainon yhteys. Painonhallinta lääkärin kanssa äänessä mm. Anu Tevanlinna, ohjelman psykologi, jonka erityisosaamisena on pysyvään elämäntapamuutokseen liittyvä psyykkinen työskentely.​​​​​​​​​​​​​​

Viikonloppu -podcastit liikuttaa ja rentouttaa

Viikonloppu -podcastien avulla opit ottamaan aikaa itsellesi uudella tavalla. Rentouttavat harjoitukset tuovat vastapainoa asiantuntija -podcasteille ja auttavat sisäistämään käytyjä asioita tehokkaammin.

Pääset kokeilemaan erilaisia tapoja liikkua, rentoutua ja palautua. Löydä sinulle luontainen tapa liikkua audio-ohjatuilla treeneillä. Luvassa palautumista tukevaa ohjelmaa - äänimaljarentoutusta, meditaatiota, kasvojoogaa ja mielikuvaharjoituksia. Lisäksi erilaisia liikuttavia audio-treenejä - helppoja lihaskuntotreenejä, joogaa ja fascia-kehonhuoltoa.

Nainen venyttelemässä kuulokkeet päässä - viimeinen laihdutus -hyvinvointiklinikka

Lihaskunto- ja lantionpohja audio-treenejä

äänimaljat, kynttilä ja kuulokkeet. Viimeinen laihdutus hyvinvointiklinikka

Äänimaljarentoutusta

Nainen joogaa kuulokkeet päässä - viimeinen laihdutus - hyvinvointiklinikka

Joogaa ja fascia-kehonhuoltoa

nainen silmät kiinni, koskettaa kasvoja molemmilla käsillä. Kasvojooga. Viimeinen laihdutus - hyvinvointiklinikka

Kasvojoogaa

Lenkkipodcast

Nainen kuulokkeet päässä, katsoo miettivästi ylöspäin. Viimeinen laihdutus, meditaatio, mielikuvaharjoitus. Hyvinvointiklinikka.

Ohjattua meditaatiota, mielikuvaharjoituksia

Live-webinaaria​​​​​​​

Asiantuntijoiden kannustus ja tuki muutosmatkallesi.

Viikonloppu-podcastia

Audio-ohjatut liikuttavat ja rentouttavat harjoitukset.

Asiantuntija -podcastia

Painonhallinnan asiantuntijoiden neuvot painonpudotukseen.

Audio-ohjattu painonhallinta ohjelma

Oletko kokeillut verkon välityksellä olevia painonhallinta ohjelmia, jotka ovat alkuinnostuksen jälkeen jääneet kesken? Mitä, jos kokeilisit nyt uutta tapaa onnistua?

Audio-ohjattu, helppo yhdistää arkeen

Painonhallinan edellekävijät nyt sinua varten

Oivallat todelliset syyt painonhallintasi haasteisiin

Ohjelma kulkee puhelimessasi kaikkialle

Olemme tehneet ohjelman käytön helpoksi

Saat ohjeet WhatsApp -viestillä 2 kertaa viikossa, helposti kuunneltavassa, podcast -muodossa. Voit kuunnella ohjelmaa silloin kun sinulle sopii. Sinun ei myöskään tarvitse istua koneen ääressä, vaan voit laittaa luurit korviin ja annat meidän kuljettaa sinua eteenpäin, kohti omia tavoitteitasi - olkoon se sitten uusi vaatekoko tai parempi elämänlaatu!

​​​​​​​

Hyvivointiklinikan lehti-kuva, jossa beige ja turkoosi lehti vierekkäin.

​​​​​​​

Kyllä, haluan mukaan Viimeinen laihdutus -ohjelmaan!

OHJELMA ALKAA 23.10.2023 - varmista paikkasi ja painonhallintalääkärin vastaanottoaika!

Sisältää 6 kuukautta kestävän audio-ohjelman + 100 ensimmäiselle osallistujalle painonhallintalääkärin henkilökohtainen etävastaanottoaika.

Ovh.399€ - voit maksaa e-passilla ja smartumilla!

​​​​​​​

Tammikuussa ohjelman aloittaneiden alkupalautteita