Viimeinen laihdutus +RYHMÄ

Ryhmästä apua painonhallintaan - tavoitteisiin yhdessä

Ryhmässä laihdutimme yli 100 kg - yksin en olisi onnistunut!

Elintapojen pysyvään muutokseen tarvitaan aina tukea ja ohjausta. Pysyvän muutoksen perustana on ohjaus terveydenhuollon ammattilaisilta, joiden tieto pohjaa tieteellisiin tutkimuksiin ja lääketieteeseen.

Onnistumisessa merkittävässä roolissa ovat vertaistuki ja elintapojen omaksumisen säännöllisyys. Sinulla on tuki, joka muistuttaa ottamaan seuraavan askeleen.

Teet arjessasi jo paljon valintoja itsenäisesti ja yksin. Anna meidän opastaa sinua painonhallinnassa ja pysyvässä elintapamuutoksessa - tehdään tämä yhdessä!​​​​​​​

Pohjautuu lääketieteen ja painonhallinnan tuoreimpaan tutkimustietoon

Viimeinen laihdutus +RYHMÄ -ohjelma on Suomen ainoa oikea yksityinen ryhmävalmennus, joka pohjautuu lääketieteen tuoreimpaan tutkimustietoon, sekä Käypä hoito -suositukseen. Ohjelma on kehittetty terveydenhuollon ammattilaisten toimesta, joilla on erittäin laaja ymmärrys painonhallinnan haasteista ja niiden voittamisesta!

Yksilöllistä ohjausta ja ryhmän tuki

Saat yksilöllistä ohjausta lääkärin etävastaanotolla ja sinulle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Pääset osaksi uniikkia 20 hengen ryhmää, jossa saat asiantuntevaa opastusta laillistetulta ravitsemusterapeutilta ja vertaistukea ryhmäläisiltä. Säännöllisyyttä ja uutta näkökulmaa painonhallintaan tuo asiantuntijoiden laatimat podcastit, jotka saavuttavat sinut kaksi kertaa viikossa WhatsAppin välityksellä.


Katso videolta painonhallintalääkäri André Heikiuksen ja sairaanhoitaja Merja Kyhyräisen terveiset mitä painonhallinta-ohjelma sisältää.

Kaikki sinulle valmiiksi räätälöitynä kokonaisuutena

Lääkärin vastaanotto x2

Ohjelmaan sisältyy 30min ja 15min etävastaanotot yhteistyössä Painoklinikan painonhallintalääkäreiden kanssa.
Lääkäri arvioi halutessasi lääkehoidon sopivuuden sinulle avuksi painonpudotukseen.

Vastaanotolla keskitytään sinun henkilökohtaisiin painonhallinnan haasteisiin ja saat ohjausta pysyviin elintapamuutoksiin.


Ryhmätapaaminen x 11

Pääset osallistumaan laillistetun ravitsemusterapeutin ohjamiin ryhmätapaamisiin verkon välityksellä. Tapaamiset ovat suunniteltu huolella osaksi painonhallintasi kokonaisuutta.

Ryhmällä on käytössä oma WhatsApp-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä. Siellä saat jakaa ajatuksia, vinkkejä ja hakea tukea, jos oma motivaatio uhkaa kadota.

30.1., 8.2., 22.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5., 30.5., 20.6., 25.7. - ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti torstai-iltaisin klo 18-19 Google meetin välityksellä.

Audio-ohjaus 6 kk:ta

Ohjelman aikana, eli 26 viikon ajan saat 2 kertaa viikossa terveydenhuollon ammattilaisten laatimat podcastit suoraan puhelimeesi WhatsAppin kautta. Podcastien avulla saavutat painonhallinnan pysyvään muutokseen tarvittavan säännöllisyyden.

Ohjelma ja podcastit ovat myös perinteisesti saatavilla Omat ohjelmat -sivulla oston jälkeen, jos et käytä WhatsAppia.

Sinun kuukausiohjelmasi - ole hyvä!

Älä mieti yksin mitä tehdä, milloin ja miksi - anna meidän painonhallinnan asiantuntijoiden auttaa sinua.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Viimeinen laihdutus +RYHMÄ -ohjelma alkaa 29.1.2024

Ovh. 1090€

Ei enää ihmedieettejä ja tiukkoja rajoituksia

Elintapojen pysyvä muutos ja painonhallinan tavoitteisiin pääsyyn ei sisällä ihmedieettejä, rankkoja urheilusuorituksia tai tiukkoja rajoituksia.

Me tarjoamme sinulla tutkitusti toimivat keinot ja painonhallinnat ammattilaisten ohjauksen pysyvään painonpudotukseen

Viimeinen laihdutus on tehty yhteistyössä Painoklinikan asiantuntijalääkäreiden kanssa. Painoklinikka on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa ja painoterveyden kehittäjänä. Toiminta perustuu lääketieteeseen, tutkimustietoon ja terveydenhuollon ammattilaisten laajaan painonhallinnan osaamiseen.

Et jää yksin painonhallinnan kanssa

Saat henkilökohtaisen suunnitelman painonhallintalääkärin etävastaanotolta

Saat tukea ja tuloksia vertaistuen avulla

Opit uutta audiona - silloin kun sinulle sopii

Sinun tarvitsee nyt vain tehdä päätös osallistua - me ohjaamme sinut kohti tavoitteitasi!

RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Viimeinen laihdutus +RYHMÄ -ohjelma alkaa 29.1.2024​​​​​​​

Ovh. 1090€ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Saat lääkärin etävastaanotolta henkilökohtainen hoitosuunnitelman

Viimeinen laihdutus +RYHMÄ -ohjelmaan osallistuessasi pääset painonhallintalääkärin etävastaanottolle kaksi kertaa. Näissä tapaamisissa keskitytään sinun henkilökohtaisiin painonhallinnan haasteisiin. Vastaanotolla on mahdollisuus lihavuuden lääkehoidon arvioon ja aloitukseen osana ohjelmaa.

Pysyvässä painonhallinnassa tarvitaan ammattilaisten ohjausta, vertaistukea, aikaa, tapojen muuttamista, joskus lisäapua lääkkeistä sekä ennen kaikkea armollista ja hyväksyvää suhdetta itseensä. Viimeinen laihdutus ryhmässä ja lihavuuden hoidossa ymmärrämme joustavien ajatusmallien, kehon kuuntelun ja sallivan puheen merkityksen. Tehdään painonhallinnasta yhteinen, säännöllinen asia, jotta sinä pääset tavoitteisiisi - pysyvästi!

Ohjelman aikan pääset Painoklinikan lääkärin vastaanotolle. Heillä on tuhansien kohtaamisten tuoma kokemus ja ymmärrys siitä, kuinka painonhallinnan ongelmiin löydetään ratkaisu. Painoklinikan erikoisalaa on nimenomaan painonhallinta. He käyttävät paljon aikaa perehtyäkseen painonhallinnan tutkimuksiin, lääketieteeseen ja lisäävät jatkuvasti tietouttaan siitä miten pysyviä painonhallinnan tuloksia saadaan aikaiseksi. Vastaanotolla tulet taatusti kuulluksi painonhallinnan ongelmiesi kanssa.

"Olen auttanut tuhansia ihmisiä painonpudotuksessa. Elämäntapamuutos on hankalaa yhdistää arjen muihin haasteisiin. Tiedän, että löydämme siihen yhdessä oikeat keinot!"

André Heikius, ylilääkäri, Painoklinikka.fi​​​​​​​

Andrén Erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito sekä lihavuuden lääkehoito, turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.


"Minulle oli painonhallinta lääkärin etävastaanotto tarpeen. Lääkityksestä oli ollutkin jo työterveyslääkärin kanssa puhetta, mutta tuli itselle sellainen tunne, että nimenomaan asiantuntijuutta kaipasin. Ja sitä sain."

Pilottiryhmä 01/23 palaute- viikko 9

Pääset osallistumaan 11 kannustavaan, motivoivaan ja muutoksiin sysäävään ryhmätapaamiseen

Painonhallinta ohjelma sisältää 10 etätapaamista yhdessä muiden ohjelmaan osallistuneiden kanssa.

Arki on usein yhtä sekasotkua, mutta painonhallinnan ei tarvitse olla. Anna meidän selkeyttää painonhallintasi tavoitteet ja ohjata sinut kohti pysyviä tuloksia. Tehdään tämä yhdessä!

Meillä on vankka kokemus siitä, että Viimeinen laihdutus ryhmä -ohjelman läpikäyneet onnistuvat tavoitteissaan, sillä vertaistuella on useita merkittäviä hyötyjä elintapamuutoksessa.

Ryhmän tapaamisia ohjaa laillistettu ravitsemusterapeutti Henna Lehikoinen, jonka johdolla käydään läpi huolellisesti suunniteltua elintapamuutosohjelma. Saat varmasti kannustusta, motivaatiota ja uusia näkökulmia näistä tapaamisista.

Ryhmän tapaamisajat ovat sitovia: 30.1. 8.2., 22.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5., 30.5., 20.6., 25.7. - ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti torstai-iltaisin klo 18-19 Google meetin välityksellä. Saat linkin tapaamiseen erillisenä sähköpostina.

"Ja mikä ilo meillä on ollut huomata, kuinka ryhmäläiset aidosti tukevat ja kannustavat toisiaan. Tätä harvoin saa kokea!"

Henna Lehikoinen , laillistettu ravitsemusterapeutti, Painoklinikka.fi

Vertaistuki nostaa silloin, kun olet kadottamassa motivaatiosi

Saat 6 kuukauden asiantuntijoiden audio-ohjauksen WhatsAppiisi

Painonhallinnan asiantuntijat ohjaavat sinua oikeiden asioiden äärelle

Kun painon nousun taustalla olevia syitä ei tunnisteta eikä niiden tarkastelulle anneta aikaa, voi vääränlaiset uskomukset laihduttamisesta ja epätietoisuus oman painon nousun todellisista syistä estää tulosten saavuttamisen. Joskus näiden syiden selvittäminen voi jopa pelottaa. Ratkaisut ongelmiin ovat periaatteessa yksinkertaisia, mutta käytännössä niitä on vaikea nähdä omasta näkökulmasta. Asiantuntija -podcastit auttavat sinua näiden asioiden käsittelyssä ja painon pudotuksessa.

Lähetämme maanantaisin sinulle lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema asiantuntija -podcastin 26 viikon ajan.​​​​​​​ Voit kuunnella ohjelmaa silloin kun sinulle sopii ja palata tärkeiden aiheiden pariin yhä uudestaan!

Viimeinen laihdutus ohjelman asiantuntija Patrik Borg on vaikuttanut lihavuuden hoidon positiivisen työskentelytavan merkitykseen- maailmanlaajuisesti! Nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä tieto ja paljon muuta osana asiantuntijoiden ohjausta.

Podcasteissa kuulet Painoklinikan pitkänlinjan asiantuntijoita

André Heikius, Ylilääkäri

Erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito sekä lihavuuden lääkehoito, turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.

Emilia Huvinen, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Erityisosaamista on painonhallinta naisen elämän käännekohdissa.


Patrik Borg, Ravitsemusasiantuntija

Erityisosaamisena painonhallinnan ratkaisujen löytämiseen hyvinkin kimuranteissa syömiskäyttäytymisen ja hyvinvoinnin haasteissa. Myös urheilijoiden ja liikkujien painonhallintakysymykset ovat selkeä vahvuus.

Anu Tevanlinna, Psykologi

Erityisosaaminen on pysyvään elintapamuutokseen liittyvä psyykkinen työskentely, löytää keinoja ja mielentaitoja myönteiseen muutokseen.

Saat lisäksi Viikonloppu -podcastit

Pääset kokeilemaan erilaisia lempeitä tapoja liikkua, rentoutua ja palautua. Löydät sinulle luontaisen tavan ottaa aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi.

Tapojen muuttaminen on vaikeaa, mutta meillä on apua tarjolla. Rentouttavat ja liikuttavat harjoitukset ovat osa pysyvää elintapamuutosta. Harjoitukset tuovat vastapainoa kiireiseen arkeen ja auttavat sisäistämään käytyjä asioita tehokkaasti.

Kuuden kuukauden ajan saat torstaisin Viikonloppu -podcastin, jossa tutustutaan erilaisiin tapoihin ottaa itselle aikaa rentoutumisen, meditaation tai sopivasti rasittavan liikunnan muodossa. Jokaisen audio-ohjelman ohjaa terveyden- ja hyvinvointialan ammattilainen.

Vuoden ensimmäinen ryhmä alkaa 29.1.2024.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

​​​​​​​

Ovh 1090€ sis. 6 kk audio-ohjelman, ryhmätapaamiset ja painonhallintalääkärin etävastaanotot

Ohjelma on saanut erinomaista palautetta sen audio-muotoisesta sisällöstä ja WhatsApp-viesteistä. Tämän avulla on helppo pysyä ohjelmassa mukana!

Nyt on aika lopettaa yksinäinen kamppailu - Viimeinen laihdutus ryhmässä pääset tavoitteisiin ja pysyvään elintapamuutokseen

Painonhallinnanlääkärin laatima suunnitelma, säännölliset ryhmätapaamiset ja viikottaiset viestit painonhallintalääkäriltä ja muilta terveydenhuollon sekä liikunnan ammattilaisilta auttavat sinut saavuttamaan tavoitteesi. Sinä voit lopettaa jatkuvan laihduttelun ja saavuttaa pysyviä elintapamuutoksia.

“Osallistuin, koska haluan elää terveempänä ja toimintakykyisenä pidempään.”

Pilottiryhmään osallistuneen palaute, mikä häntä motivoi elintapamuutokseen.

Haluatko enemmän terveitä elinvuosia?​​​​​​​

Viimeinen laihdutus +RYHMÄ -ohjemaan osallistumalla uskomme, että onnistut tavoitteissasi.

1. Sallivuus

Koska ohjelma ei perustu lyhyen tähtäimen pikavoittoihin, niin se ei myöskään perustu kieltämiselle ja dieeteille, vaan pienille muutoksille jokapäiväisessä elämässä. Tiedämme, ettei pysyviä muutoksia saavuteta muutamassa viikossa, vaan muutokseen tarvitaan aikaa. Matka muutokseen kuljetaan sinua kuunnellen ja kannustaen.

2. Ohjaus

Asiantuntijamme valmentavat sinut tekemään oman terveytesi kannalta kestäviä valintoja pysyvästi ja kokonaisvaltaisesti. Näin kehosi ja mielesi voi paremmin, sekä valmennuksen aikana että sen jälkeen. Tuemme sinua tehokkaasti, mutta turvallisesti.

3. Tieteellisyys

Ohjelma perustuu lääketieteen tuoreimpaan tutkimustietoon sekä terveydenhuollon ammattilaistemme laajaan painonhallinnan osaamiseen. Painoklinikka.fi on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa painoterveyden kehittäjänä.

Tutkimusten mukaan pysyvä painonpudotus onnistuu todennäköisimmin terveydenhuollon ammattilaisten avulla.

4. Vertaisuus

Vertaistuki luo tunnetta vastuusta ja sitoutumisesta omiin tavoitteisiin. Tiedät, että sinulla on tukiverkosto joka iloitsee ja inspiroituu edistymisestäsi, mikä auttaa pysymään motivoituneena. Vertaistuki tarjoaa uusia suhteita, jotka perustuvat yhteiseen tavoitteeseen - pysyviin muutoksiin.

Kyseessä ei ole pikadieetti tai perinteinen verkkovalmennus. Ohjelma ei sisällä tiukkoja dieettejä tai raskaita liikuntaohjelmia.

Ohjelma ja sen kesto (6kk) on suunniteltu niin, että muutokset tulevat osaksi elämääsi - pysyvästi.

Meillä on sinulle toimiva suunnitelma,toteutetaan se!

Kyllä, haluan mukaan Viimeinen laihdutus +RYHMÄ -ohjelmaan ja aloittaa elintapamuutoksen! RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

​​​​​​​

Ovh 1090€ sis. 6 kk audio-ohjelman, ryhmätapaamiset ja painonhallintalääkärin etävastaanotot

Tee paras päätös nyt ja lähde mukaan kohti terveempiä vuosia!Viimeinen laihdutus -ohjelmaan osallistuneiden ajatuksia

Auttaako lääkkeet laihtumaan?

Uudet laihdutuslääkkeet ovat mullistaneet painonhallinnan. Kenelle lääkkeet sopivat ja miten suuri vaikutus niillä on elämäntapamuutokseen?

Lue lisää

Laihdutuslääkkeet verkkovalmennuksessa

Suomen 1. painonpudotusohjelma verkossa, jossa laihdutuslääkkeet mukana!

Lue lisää

REHELLISTÄ PUHETTA
​​​​​​​PAINONHALLINNAN VERKKOVALMENNUKSESTA

Ilmainen webinaari - ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Asiakkaan kynästä

"Kun ihminen vapautuu syyllisyyden, häpeän ja arvottomuuden tunteista, hän alkaa rakastaa itseään ja häneen syttyy sisäinen hehku." - Leena

Lue lisää

Viimeinen laihdutus -painonhallintaohjelmia on vielä 2 lisää - tutustu alta!

Hyvinvointiklinikka yhdessä Painoklinikan kanssa tarjoaa avun painonhallintaan

Lue lisää