Viimeinen laihdutus PREMIUM

Yksilöllinen painonhallinta -ohjelmasi

KAIKKI MITÄ TARVITSET PYSYVÄÄN PAINONHALLINTAAN

Pohjautuu lääketieteen ja painonhallinnan tuoreimpaan tutkimustietoon

Viimeinen laihdutus PREMIUM -ohjelma on Suomen ainoa oikea yksityinen painonhallinta valmennus, joka pohjautuu lääketieteen tuoreimpaan tutkimustietoon, sekä Käypä hoito -suositukseen. Ohjelma on kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten toimesta, joilla on erittäin laaja ymmärrys painonhallinnan haasteista ja niiden voittamisesta!

Yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtainen tuki

Saat yksilöllistä ohjausta ja tukea lääkärin laajalta etävastaanotolla sekä tapaamisista oman sinulle nimetyn painonhallintaan erikoistuneen sairaanhoitajan kanssa.

Yksilöllisen ohjauksen tukena toimii uniikki 20 hengen ryhmä, jossa saat asiantuntevan laillistetun ravitsemusterapeutin ohjauksen ja arvokasta vertaistukea ryhmäläisiltä. Säännöllisyyttä ja uutta näkökulmaa painonhallintaan tuo asiantuntijoiden laatimat podcastit, jotka saavuttavat sinut kaksi kertaa viikossa WhatsAppin välityksellä.


Katso videolta painonhallintalääkäri André Heikiuksen ja sairaanhoitaja Merja Kyhyräisen terveiset mitä Premium-ohjelma sisältää.

PREMIUM ohjelmasi - ole hyvä!

Älä mieti yksin mitä tehdä, milloin ja miksi - anna meidän painonhallinnan asiantuntijoidemme auttaa sinua.

Sinun puolestasi mietitty kokonaisuus pysyviin tuloksiin

Lääkärin vastaanotto x3

Saat painonhallinta lääkärin 60min ja 2x 15min etävastaanotto ajat.
Saat halutessasi arvion ja/tai lääkemääräyksen lihavuuden lääkehoidon sopivuudesta sinulle.

Vastaanotolla keskitytään sinun henkilökohtaisiin painonhallinnan haasteisiin perusteellisesti ja saat ohjausta pysyvään elintapamuutokseen.


Tuki ja ohjaus sairaanhoitajalta

Sinulle nimetään oma painonhallintaan erikoistunut sairaanhoitaja. Saat hänen kanssaan 3 x 45 minuutin videovälitteistä vastaanottoa ja oma hoitajasi on tavoitettavissa WhatsApp -yhteydellä koko ohjelman ajan. Heti ensimmäisellä ajalla käydään laajasti läpi sinun tilannetta!

Ryhmätapaaminen x11

Pääset osallistumaan laillistetun ravitsemusterapeutin ohjamiin ryhmätapaamisiin verkon välityksellä. Tapaamiset ovat suunniteltu huolella osaksi painonhallintasi kokonaisuutta.

Ryhmällä on käytössä oma WhatsApp-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä. Siellä saat jakaa ajatuksia, vinkkejä ja hakea tukea, jos oma motivaatio uhkaa kadota.

Audio-ohjaus - 6kk

Ohjelman aikana, eli 26 viikon ajan saat 2 kertaa viikossa terveydenhuollon ammattilaisten laatimat podcastit suoraan puhelimeesi WhatsAppin kautta. Podcastien avulla saavutat painonhallinnan pysyvään muutokseen tarvittavan säännöllisyyden.

Ohjelma ja podcastit ovat myös perinteisesti saatavilla Omat ohjelmat -sivulla oston jälkeen, jos et käytä WhatsAppia.

PREMIUM ON TÄYNNÄ!

Viimeinen laihdutus PREMIUM -ohjelma alkaa 29.1.2024

Ovh. 1690€ sis. lääkärin etävastaanotot (1x60min, 2x15min), sairaanhoitajan vastaanotot (3x45min) ja tuki ohjelman ajan, ryhmätapaamiset (11 kertaa) ja viikottaiset asiantuntijoiden -podcastit (26 podcastia).

Ei enää ihmedieettejä ja tiukkoja rajoituksia

Elintapojen pysyvä muutos ja painonhallinan tavoitteisiin pääsyyn ei sisällä ihmedieettejä, rankkoja urheilusuorituksia tai tiukkoja rajoituksia.

Me annamme sinulla tutkitusti toimivat keinot ja painonhallinnan ammattilaisten ohjauksen pysyvään painonpudotukseen.

Viimeinen laihdutus on tehty yhteistyössä Painoklinikan asiantuntijalääkäreiden kanssa. Painoklinikka on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa ja painoterveyden kehittäjänä. Toiminta perustuu lääketieteeseen, tutkimustietoon ja terveydenhuollon ammattilaisten laajaan painonhallinnan osaamiseen.

Et jää yksin painonhallintasi kanssa. Sinun tukenasi ovat painonhallintaan erikoistuneet sairaanhoitajat.

Saat perusteellisen tarkastuksen ja suunnitelman painonhallintalääkärin etävastaanotolta.

Saat tukea ja tuloksia vertaistuen avulla laillistetun ravitsemusterapeutin ohjauksessa.

Opit uutta audiona - silloin kun sinulle sopii. Tietoa painonhallinan asiantuntijoilta.

Sinun tarvitsee tehdä päätös osallistua - me ohjaamme sinut kohti tavoitteitasi!

Premium on täynnä!

Viimeinen laihdutus PREMIUM-ohjelma alkaa 29.1.2024


Ovh. 1690€ sis. lääkärin etävastaanotot (1x60min, 2x15min), sairaanhoitajan vastaanotot (3x45min) ja tuki ohjelman ajan, ryhmätapaamiset (11 kertaa) ja viikottaiset asiantuntijoiden -podcastit (26 podcastia).


Saat lääkärin etävastaanotolta kattavan paketin painonhallintaan

Viimeinen laihdutus PREMIUM-ohjelmaan osallistuessasi pääset painonhallintalääkärin etävastaanottolle kolme kertaa. Painonhallintalääkärin vastaanotolla keskitytään juuri sinun henkilökohtaisiin painonhallinnan haasteisiin. Vastaanotolla sinulla on mahdollisuus lihavuuden lääkehoidon arvioon ja aloitukseen osana ohjelmaa. Ensimmäinen tapaaminen on kestoltaan 60 minuuttia, jonka aikana pureudutaan syvällisesti sinun painonhallinnan haasteisiin ja löydetään niihin ratkaisut. Ohjelmaan kuuluu kaksi seurantakäyntiä ja sinulle nimetyn sairaanhoitajan kautta voit tiedustella esimerkiksi lääkityksen aloitukseen liittyviä asioita.

Ohjelman aikana on turvallista aloittaa mahdollinen lääkehoito lihavuuden hoitoon. Lääkärin etävastaanotolla löydetään sinulle sopiva lääkitys ja aloituksesta tehdään helppoa yhdessä sairaanhoitajan tuella. Ohjelman terveydenhuollon asiantuntijoilla on runsaasti tietoa ylipainon tuomista ongelmista ja terveyshaitoista. Ohjelmassa saat ymmärrystä ja ohjausta - ilman voivottelua ja hämmästelyä - taatusti asiantuntevasti.

Ohjelman painonhallinta lääkäreinä toimivat Painoklinikan lääkärit. Heillä on tuhansien kohtaamisten tuoma kokemus ja ymmärrys siitä, kuinka painonhallinnan ongelmiin löydetään ratkaisut. Painoklinikan erikoisalaa on nimenomaan painonhallinta. He käyttävät paljon aikaa perehtyäkseen painonhallinnan tutkimuksiin, lääketieteeseen ja lisäävät jatkuvasti tietouttaan siitä miten pysyviä painonhallinnan tuloksia saadaan aikaiseksi. Vastaanotolla tulet taatusti kuulluksi painonhallinnan ongelmiesi kanssa.

"Olen auttanut tuhansia ihmisiä painonpudotuksessa. Elämäntapamuutos on hankalaa yhdistää arjen muihin haasteisiin. Tiedän, että löydämme siihen yhdessä oikeat keinot!"

André Heikius, ylilääkäri, Painoklinikka.fi​​​​​​​


Henkilökohtainen tuki ja ohjaus painonhallintaan erikoistuneelta sairaanhoitajalta

Saat oman nimetyn sairaanhoitajan tuen koko ohjelman ajaksi

Heti ohjelmaan ilmoittautuessasi saat kutsun tapaamiseen sairaanhoitajan kanssa. Etätapaamisessa käydään läpi sinun painonhallinnan historiaa ja katsotaan ensimmäiset sopivat tavoitteet. Viimeinen laihdutus Premium -ohjelmassa saat sinulle nimetyn painonhallintaan erikoistuneen sairaanhoitajan ohjauksen, tuen ja vastaanoton. Ohjelman sairaanhoitajille on vankka kokemus painonhallinan ohjauksesta perusterveydenhuollon elintapaohjauksista, päivystystyöskentelystä ja ajankohtaista koulutusta painonhallinnasta. Laaja ja monipuolinen osaaminen takaa sen, että ohjelman sairaanhoitajilla on ymmärrys kokonaisvaltaisesti asiakkaan terveyshaasteisiin ja kykyä ohjata terveyteen liittyvissä kysymyksissä monipuolisesti.

Ohjelmaan kuuluu 3x 45 minuutin etätapaaminen ja lisäksi saat yhteyden hoitajaasi ohjelman ajan WhatsAppin välityksellä. Saat ohjauksen ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin terveydenhuollon ammattilaisilta.

Tutustu palveluun videolta:

”On otettava huomioon asiakkaan voimavarat ja ne ovat rajat, joiden mukaan edetään. Uusien tapojen on tarkoitus parantaa jaksamista, ei verottaa sitä!”

Suvi Ainasoja sairaanhoitaja, ravinto- ja suorituskykyvalmentaja

Pääset osallistumaan 11 kannustavaan, motivoivaan ja muutoksiin sysäävään ryhmätapaamiseen

Painonhallinta ohjelma sisältää 11 etätapaamista yhdessä muiden ohjelmaan osallistuneiden kanssa.

Arki on usein yhtä sekasotkua, mutta painonhallinnan ei tarvitse olla. Anna meidän selkeyttää painonhallintasi tavoitteet ja ohjata sinut kohti pysyviä tuloksia. Tehdään tämä yhdessä!

Meillä on vankka kokemus siitä, että Viimeinen laihdutus ryhmä -ohjelman läpikäyneet onnistuvat tavoitteissaan, sillä vertaistuella on useita merkittäviä hyötyjä elintapamuutoksessa.

Ryhmän tapaamisia ohjaa laillistettu ravitsemusterapeutti Henna Lehikoinen, jonka johdolla käydään läpi huolellisesti suunniteltua elintapamuutosohjelma. Saat varmasti kannustusta, motivaatiota ja uusia näkökulmia näistä tapaamisista.

Ryhmän tapaamisajat ovat sitovia: 30.1. 8.2., 22.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5., 30.5., 20.6., 25.7. - ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti torstai-iltaisin klo 18-19 Google meetin välityksellä. Saat linkin tapaamiseen erillisenä sähköpostina.

"Ja mikä ilo meillä on ollut huomata, kuinka ryhmäläiset aidosti tukevat ja kannustavat toisiaan. Tätä harvoin saa kokea!"

Henna Lehikoinen , laillistettu ravitsemusterapeutti, Painoklinikka.fi

Vertaistuki nostaa silloin, kun olet kadottamassa motivaatiosi

Saat 6 kuukauden asiantuntijoiden audio-ohjauksen WhatsAppiisi

Painonhallinnan asiantuntijat ohjaavat sinua oikeiden asioiden äärelle

Kun painon nousun taustalla olevia syitä ei tunnisteta eikä niiden tarkastelulle anneta aikaa, voi vääränlaiset uskomukset laihduttamisesta ja epätietoisuus oman painon nousun todellisista syistä estää tulosten saavuttamisen. Joskus näiden syiden selvittäminen voi jopa pelottaa. Ratkaisut ongelmiin ovat periaatteessa yksinkertaisia, mutta käytännössä niitä on vaikea nähdä omasta näkökulmasta. Asiantuntija -podcastit auttavat sinua näiden asioiden käsittelyssä ja painon pudotuksessa.

Lähetämme maanantaisin sinulle lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema asiantuntija -podcastin 26 viikon ajan.​​​​​​​ Voit kuunnella ohjelmaa silloin kun sinulle sopii ja palata tärkeiden aiheiden pariin yhä uudestaan!

Viimeinen laihdutus ohjelman asiantuntija Patrik Borg on vaikuttanut lihavuuden hoidon positiivisen työskentelytavan merkitykseen- maailmanlaajuisesti! Nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä tieto ja paljon muuta osana asiantuntijoiden ohjausta.

Podcasteissa kuulet Painoklinikan pitkänlinjan asiantuntijoita

André Heikius, Ylilääkäri

Erityisosaamisalueita ovat ylipainon ja lihavuuden hoito sekä lihavuuden lääkehoito, turvallinen painonpudotus ja pysyvä painonhallinta.

Emilia Huvinen, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Erityisosaamista on painonhallinta naisen elämän käännekohdissa.


Patrik Borg, Ravitsemusasiantuntija

Erityisosaamisena painonhallinnan ratkaisujen löytämiseen hyvinkin kimuranteissa syömiskäyttäytymisen ja hyvinvoinnin haasteissa. Myös urheilijoiden ja liikkujien painonhallintakysymykset ovat selkeä vahvuus.

Anu Tevanlinna, Psykologi

Erityisosaaminen on pysyvään elintapamuutokseen liittyvä psyykkinen työskentely, löytää keinoja ja mielentaitoja myönteiseen muutokseen.

Saat Viikonloppu -podcastit

Pääset kokeilemaan erilaisia lempeitä tapoja liikkua, rentoutua ja palautua. Löydät sinulle luontaisen tavan ottaa aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi.

Tapojen muuttaminen on vaikeaa, mutta meillä on apua tarjolla. Rentouttavat ja liikuttavat harjoitukset ovat osa pysyvää elintapamuutosta. Harjoitukset tuovat vastapainoa kiireiseen arkeen ja auttavat sisäistämään käytyjä asioita tehokkaasti.

Kuuden kuukauden ajan saat torstaisin Viikonloppu -podcastin, jossa tutustutaan erilaisiin tapoihin ottaa itselle aikaa rentoutumisen, meditaation tai sopivasti rasittavan liikunnan muodossa. Jokaisen audio-ohjelman ohjaa terveyden- ja hyvinvointialan ammattilainen.

Vuoden ensimmäinen PREMIUM ohjelma alkaa 29.1.2024

​​​​​​​​​​​​​​

Ovh 1690€ sis. 6 kk audio-ohjelman, ryhmätapaamiset, erikoissairaanhoitajan tuen ja painonhallintalääkärin etävastaanotot

Ohjelma on saanut erinomaista palautetta sen audio-muotoisesta sisällöstä ja WhatsApp-viesteistä. Tämän avulla on helppo pysyä ohjelmassa mukana!

Haluatko enemmän terveitä elinvuosia?​​​​​​​

Viimeinen laihdutus PREohjemaan osallistumalla uskomme, että onnistut tavoitteissasi.

1. Sallivuus

Koska ohjelma ei perustu lyhyen tähtäimen pikavoittoihin, niin se ei myöskään perustu kieltämiselle ja dieeteille, vaan pienille muutoksille jokapäiväisessä elämässä. Tiedämme, ettei pysyviä muutoksia saavuteta muutamassa viikossa, vaan muutokseen tarvitaan aikaa. Matka muutokseen kuljetaan sinua kuunnellen ja kannustaen.

2. Ohjaus

Asiantuntijamme valmentavat sinut tekemään oman terveytesi kannalta kestäviä valintoja pysyvästi ja kokonaisvaltaisesti. Näin kehosi ja mielesi voi paremmin, sekä valmennuksen aikana että sen jälkeen. Tuemme sinua tehokkaasti, mutta turvallisesti.

3. Tieteellisyys

Ohjelma perustuu lääketieteen tuoreimpaan tutkimustietoon sekä terveydenhuollon ammattilaistemme laajaan painonhallinnan osaamiseen. Painoklinikka.fi on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa painoterveyden kehittäjänä.

Tutkimusten mukaan pysyvä painonpudotus onnistuu todennäköisimmin terveydenhuollon ammattilaisten avulla.

4. Vertaisuus

Vertaistuki luo tunnetta vastuusta ja sitoutumisesta omiin tavoitteisiin. Tiedät, että sinulla on tukiverkosto joka iloitsee ja inspiroituu edistymisestäsi, mikä auttaa pysymään motivoituneena. Vertaistuki tarjoaa uusia suhteita, jotka perustuvat yhteiseen tavoitteeseen - pysyviin muutoksiin.

Kyseessä ei ole pikadieetti tai perinteinen verkkovalmennus. Ohjelma ei sisällä tiukkoja dieettejä tai raskaita liikuntaohjelmia.

Ohjelma ja sen kesto (6kk) on suunniteltu niin, että muutokset tulevat osaksi elämääsi - pysyvästi.

Meillä on sinulle toimiva suunnitelma, toteutetaan se nyt!

Kyllä, haluan mukaan Viimeinen laihdutus PREMIUM -ohjelmaan ja aloitan elintapamuutoksen! Otamme mukaan vain 7 osallistujaa!

​​​​​​​

Ovh 1690€ sis. 6 kk audio-ohjelman, erikoissairaanhoitajan tuen, ryhmätapaamiset ja painonhallintalääkärin etävastaanotot

Tee paras päätös nyt ja lähde mukaan kohti terveempiä vuosia!Viimeinen laihdutus -ohjelmaan osallistuneiden ajatuksia

Auttaako lääkkeet laihtumaan?

Uudet laihdutuslääkkeet ovat mullistaneet painonhallinnan. Kenelle lääkkeet sopivat ja miten suuri vaikutus niillä on elämäntapamuutokseen?

Lue lisää

Laihdutuslääkkeet verkkovalmennuksessa

Suomen 1. painonpudotusohjelma verkossa, jossa laihdutuslääkkeet mukana!

Lue lisää

REHELLISTÄ PUHETTA
​​​​​​​PAINONHALLINNAN VERKKOVALMENNUKSESTA

Ilmainen webinaari - ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Asiakkaan kynästä

"Kun ihminen vapautuu syyllisyyden, häpeän ja arvottomuuden tunteista, hän alkaa rakastaa itseään ja häneen syttyy sisäinen hehku." - Leena

Lue lisää