Hyvinvointia luureissa - ryhmä

Tarjoaa hyvinvointia ja liikettä päivääsi ilmaiseksi

Hyvinvointia luureissa - liikettä ja hyvinvointia

Hyvinvointia luureissa ryhmä tarjoaa ilmaisia ja monipuolisia live-tunteja tueksi kotona liikkumiseen. Lisäksi ryhmä tuo sinulle hyvinvoinnin ja terveydenhuollon asiantuntijat luuriisi. Järjestämme erilaisia live-tapaamisia asiantuntijoiden kanssa. Ehdota aihetta: info@hyvinvointiklinikka.fi


Kaikki LIVE-tunnit löytyvät ryhmästä myös tallenteina jälkeenpäin, joten olet tervetullut liikkumaan ja voimaan hyvin kanssamme missä ja milloin vain! Ryhmä toimii facebookissa, jossa iloisia liikkujia on jo yli 30 tuhatta!


Tule mukaan ryhmään tästäAino Silvast ja Sofia Lahtinen liikunnallisen näköisenä järven rannalla

Ryhmässä tapaat Hyvinvointiklinikan ohjelmistakin tutut Sofian ja Ainon

​​​​​​​Hyvinvointi kuuluu kaikille - tule mukaan!

Hyvinvointia luureissa -ohjaajat ovat liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka suunnittelevat tunnit siten, että ne sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Liikkeistä on usein tarjolla vaihtoehtoja. Ryhmään liittyminen ei velvoita mihinkään ja tallenteet ovat siellä jo nyt käytössäsi.

Ryhmän LIVE aikataulut ja tapahtumat löydät Hyvinvointia luureissa -ryhmästä ja Hyvinvointiklinikan sosiaalisesta mediasta. Lisäksi ilmoitamme tapahtumista ennakkoon Uutiskirjeen tilaajille. Tilaamaan pääset sivun alta.

Nähdään LIVEISSÄ. Ryhmään mukaan tästä >>

Osallistu ILMAISEEN hyvinvointistarttiin!

Tule kokeilemaan uutta tapaa voida hyvin! Testaa nyt ilmaiseksi helppoja, ohjattuja audiotreenejä ja innostu uudesta tavasta parantaa hyvinvointiasi.


Hyvinvointistartti on 5 päivän pituinen audio-ohjattu kokonaisuus, jonka saat ilmaiseksi suoraan puhelimeesi.
Saat joka arkipäivä hyvinvointiasi tukevan harjoituksen ja tutustut samalla Hyvinvointiklinikan audio-ohjelmiin.
Hyvinvointistartti alkaa aina maanantaisin! Tule mukaan, hyvinvointi kuuluu kaikille!

​​​​​​​​​​​​​​Hyvinvointistartti on ilmainen audio-ohjattu kokonaisuus, jonka lunastaminen ei sido sinua mihinkään. Ilmoittautumisen yhteydessä pääset Hyvinvointiklinkan uutiskirjeen tilaajaksi ja saat tapahtumakutsut sekä edut ensimmäisten joukossa. Voit poistua listalta milloin haluat.

Lue lisää Hyvinvointistartista