Rasvanpoltto-treeni

Ilmainen rasvanpoltto- treeni, ole hyvä!

Treenin suoritusohjeet

Treenissä on 4 liikettä, joita jokaista tehdään aina 30 sekuntia kerrallaan. Jokaisen erillisen liikkeen välissä pidetään taukoa 15 sekuntia, jonka aikana ehdit valmistautua seuraavaan liikkeeseen.

Yksi kierros on tehty, kun olet käynyt kaikki harjoituksen 4 liikettä läpi kerran. Pidä jokaisen kokonaisen kierroksen välissä 1 minuutin tauko. Tee kierroksia yhteensä 3.

Vinkki! Lataamalla puhelimesi omasta sovelluskaupasta ajastin- applikaation treenin voi tehdä sujuvasti ilman keskeytyksiä.


"Tervetuloa mukaan Rasvanpoltto-haasteeseen! Tässä sinulle tehtäväksi ilmainen koko kehoa kuormittava treeni. Kurkkaa sivun alaosasta huikea etukoodi - vain sinulle! Nähdään liveissä Hyvinvointia luureissa Facebook- ryhmässä!"

Semira Pappila - Personal trainer, Kehittävän harjoittelun asiantuntija
Etukoodi - vain sinulle!

HEAT -ohjelma sopii sinulle, jos pidät tehokkaista ja nopeatempoisista treeneistä. HEAT -ohjelma on sinua varten, jos haluat säästää aikaa ja parantaa fyysistä kuntoasi ja suorituskykyäsi. Intensiivinen intervalliharjoittelu auttaa kehittämään sydän- ja verenkiertoelimistöä, sekä kehon energiantuottomekanismeja.

Tällä etukoodilla: HEAT60 saat Hyvivointiklinikan HEAT- audiotreeniohjelmasta huikean -60% edun!

HEAT- ohjelmassa:

  • Parannat kuntoasi ja perusterveyttäsi
  • Treenaat audiona
  • Treenaat tehokkaasti - treenien kesto noin 30 min
  • Voit treenata missä vain​​​​​​​


HEAT-ohjelma sisältää 5 erilaista audio-ohjattua HIIT-treeniä. Jokaiselle treenille on suunniteltu oma tavoitteensa ja lihasryhmä, johon treeni erityisesti kohdistuu. Mukana ohjelmassa on pakara-, rasvanpoltto-, allit-, lantionpohja-, sekä vatsa- hiit. Kaikki treenit kuormittavat kuitenkin koko kehoa, joten teit minkä tahansa treenin, saat taatusti hien pintaan ja hymyn huulille.