Rasvanpoltto-haaste

Tilaa ilmainen rasvanpoltto treeni -terveytesi eduksi!

Tilaa ilmainen rasvanpoltto treeni -terveytesi eduksi!


Me uskomme, että pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus terveyteemme. Siksi olemme päättäneet järjestää Rasvanpolttohaasteen, joka auttaa meitä osaltaan ehkäisemään elintapasairauksia ja saavuttamaan paremman terveyden yhdessä.


Mitä haasteeseen osallistuminen tarkoittaa?

1) Ilmainen rasvanpolttotreenin.

Saat ilmaisen rasvanpoltto-treenin sähköpostiisi. Treenissä poltetaan rasvaa ja rasitetaan monipuolisesti koko vartalon lihaksia.

2) Kutsu 3 livetreeniin.

Saat kutsun kolmeen live-ohjattuun rasvanpolttotreeniin suljetuun facebook-ryhmään. Haasteeseen kuuluu kolme erilaista sykettä nostattavaa ja lihaskuntoa kehittävää livetreeniä: alavartalolle, ylävartalolle ja koko vartalon lihaksille kohdistuva harjoitus. Treeneistä jää tallenteet.

3) Etuja ja arvontaa.

Osallistujien kesken arvotaan 5 audio-ohjattua HEAT-treeniä ja muita huikeita etuja.


Tervetuloa mukaan Rasvanpoltto- haasteeseen!

Täytä alle yhteystietosi, niin lähetämme treenin ja kutsulinkin livetreeneihin sinulle sähköpostiisi​​​​​​​
"Osallistumalla haasteeseen vähennät haitallista viskeraalista rasvaa ja teet itsellesi merkittävän terveysteon. Tervetuloa mukaan haasteeseen, nähdään treeneissä! "

Semira Pappila - Personal trainer, Kehittävän harjoittelun asiantuntija
Tiesitkö, että...

rasvanpolttotreenillä voit vähentää viskeraalista rasvaa. Viskeraalinen rasva on rasvakudosta, joka sijaitsee vatsaontelon ympärillä ja peittää sisäelimiä, kuten maksan, haiman ja suoliston. Liiallinen viskeraalinen rasva on haitallista terveydelle, ja sen vähentämisellä on useita merkittäviä hyötyjä:

  1. Sydänterveys: Liika viskeraalinen rasva liittyy sydän- ja verisuonitautien riskiin. Vähentämällä tätä rasvaa voidaan pienentää sydänsairauksien riskiä.

  2. Diabeteksen ehkäisy ja hallinta: Viskeraalinen rasva on yhteydessä insuliiniresistenssiin, mikä voi johtaa tyypin 2 diabetekseen. Painonpudotus ja viskeraalisen rasvan vähentäminen voivat auttaa hallitsemaan verensokeritasoja ja ehkäisemään diabetesta.

  3. Aineenvaihdunnan paraneminen: Viskeraalisen rasvan vähentäminen voi parantaa aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa käsittelemään ravinteita tehokkaammin.

  4. Verenpaineen hallinta: Liikalihavuus ja viskeraalisen rasvan kertyminen voivat lisätä verenpainetaudin riskiä. Painonpudotus ja viskeraalisen rasvan vähentäminen voivat auttaa alentamaan verenpainetta.

  5. Tulehdustilan vähentäminen: Viskeraalinen rasva voi erittää tulehdusta lisääviä aineita. Tulehdustilan vähentäminen voi vähentää monia kroonisia sairauksia, kuten nivelvaivoja ja sydänsairauksia.

  6. Parantunut itsetunto ja hyvinvointi: Painonpudotus ja terveellisen kehon rasvaprosentin ylläpitäminen voivat parantaa itsetuntoa ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.