Äitiysliikuntavalmentajan ohjaama kotitreeni

Ilmainen äitiysliikuntavalmennus audio-treeninä

Tilaa ilmainen kotitreeni audiona suoraan kuulokkeisiisi!

Haluamme Hyvinvointiklinikan tiimillä ilahduttaa vauva-arkeasi ja tarjota mahdollisuuden energisoivaan ja vahvistavaan kotitreeniin. Tämä harjoitus on helppo tehdä kotona, etkä tarvitse mitään välineitä. Saat äitiysliikuntavalmentajan ohjauksen audiona suoraan kuulokkeisiin. Tilauksen jälkeen saat linkin treeniin ja voit treenata silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.


“Jo lyhyetkin liikuntahetket antavat energiaa ja jaksamista vauva-arjen keskellä, sekä edistävät synnytyksestä palautumista."

Aino Silvast

Äitiysliikuntavalmentaja, Äitiysfysioterapeutti, Äitiysliikuntavalmennusta kotiin -ohjelman asiantuntija

​​​​​​​

Miksi liikkuminen vauva-arjessa on tärkeää?

1) Synnytyksestä palautuminen:

Äitiysliikuntvalmentajan ohjaama treeni antaa turvallisen alun synnytyksestä palautumiselle ja lihaskunto -sekä liikkuvuusharjoittelu edistää fyysistä hyvinvointia ja vauva-arjessa jaksamista.

2) Äidin oma hetki:

Audio-treeni tarjoaa sinulle oman hetken, jolloin voit irrottautua arjesta hetkeksi ja tyhjentää päätä ajatuksista. Audio-ohjauksessa voit vain laittaa kuulokkeet korville ja antaa äitiysliikuntavalmentajien ohjata sinua hyvinvointisi edistämiseen.

3) Tasapainota energiasi:

Ohjatun audio-treenin avulla tasapainotat kehon ja mielen energiaa, mikä auttaa sinua tuntemaan olosi virkeämmäksi ja keskittyneemmäksi.


Kuinka saat ilmaisen audio-treeni?

✔️Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

✔️Saat välittömästi sähköpostiisi äitiysliikuntavalmentajan ohjaamaan kotitreeniin.

​​​

"Harjoittelu on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä voit vain laittaa kuulokkeet korvillesi ja tehdä treenin kotona sisällä tai ulkona vaunulenkin tai puistoilun yhteydessä"Sofia Lahtinen

Äitiysliikuntavalmentaja, Äitiysfysioterapeutti, Äitiysliikuntavalmennusta kotiin -ohjelman asiantuntija

Mikä on Hyvinvointiklinikka?

Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys- ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia hyvinvointi ohjelmia.
Haluamme Hyvinvointiklinikalla antaa tämän ihanan rentouttavan kokemuksen sinulle ilmaiseksi, jotta pääset palautumaan arjen kiireistä ja samalla tutustumaan tarjoamiimme ohjelmiin.


Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle rentoutumisen maailmaan!